Wat doen wij?


Ben jij opzoek naar een creatief concept? 

 

Je gaat een event organiseren, een congres een productpresentatie, een relatie-event. Hoe creëer je een beleving die jouw gasten nog lang bij blijft? Kun je daar wat hulp bij gebruiken?

 

Neem eens contact met ons op en wij kijken vrijblijvend wat wij voor jou en/of jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen. 


Ondernemersevenement Be Orange

Be Orange is een event van Congresbureau Drenthe en Hospitality & More.

 

Be Orange is een Business-to-Business event dat uniek is in visie, concept en uitvoering. Be Orange is een combinatie van drie evenementen waar ondernemers geregeld heen gaan; netwerkevents, congressen en beurzen.  Deze drie traditionele events zijn gecombineerd tot een nieuw concept waarin beleving voorop staat en de bezoekende ondernemer zelf bepaalt hoe zijn/haar dag eruit gaat zien.  

 


New eMMergy 

New Emmergy is hét olie/gas/energiecongres. In 2018 organiseren wij voor de vierde keer dit congres. Dit jaar wordt het congres gehouden in het Atlas Theater in Emmen. 

 

Meer informatie? Klik dan hier


Main Industry 

Na de eerste succesvolle editie van Main Industry in oktober 2017, volgt op 27 en 28 maart 2019  de tweede editie. Wij verzorgen opnieuw het congres- en kennisprogramma.

 

Meer informatie? Klik dan hier


Summerschool

140 partners van PriceWaterhouseCoopers waren te gast in Drenthe tijdens hun jaarlijkse Summerschool. Het Rotterdamse bureau Bikker&Partners had Congresbureau Drenthe gevraagd mee te denken in bijzondere locaties en belevingen om de partners van PWC een onvergetelijke Summerschool in Drenthe te laten beleven. De opening van het programma vond plaats op de 'luchtplaats' van de gevangenis in Veenhuizen, een lezing 's avonds met lantaarnlicht in een bos theater, vervoer per oldtimer, bus en fietsend op de hei naar de barbecue; gedurende de tweedaagse gingen inhoud en beleving hand in hand. De Summerschool is een tweedaagse waarbij de partners een inhoudelijk programma krijgen aangeboden gecombineerd met netwerken en bijpraten in een ontspannen sfeer. 

 

 


Kun je geluk laten bloeien?

Regiomarketing Congres

''Als je even weer rustig zit en terugkijkt op de dag dan kom je tot de conclusie dat alles gewoon klopte! Inhoud van de sprekers, de locaties, de catering, de logistiek en het cadeautje dat we kregen. Alles verliep perfect. Dit is een congres wat velen zich nog jaren later zullen herinneren. Wat ik zelf heel mooi en bijzonder vond was dat de inhoud zo mooi prachtig in elkaar schoof. En dat het een hele mooie mix was van wetenschap, onderzoeksresultaten, ervaringen uit de praktijk en vooral veel inspirerende verhalen van inspirerende sprekers. 


Opening TT-Instituut
Langs de A28 naast het TT-circuit is het TT-Instituut gebouwd. 8 oktober werd de school officieel geopend. De officiële opening bestond uit het plaatsen van stalen letters op een bord die tezamen de zin ‘TT-Instituut leidt Top-Technici op’ vormde. VNO-NCW voorzitter Hans de Boer plaatste de 1ste letter waarna gedeputeerde de Boer en directeur TT- Circuit Peter Oosterbaan de volgende letters plaatsen.

De dagen erna zijn open dagen georganiseerd voor de branche en het publiek.


Dryport

Ruim 260 topmanagers uit de vervoers- en logistiekbranche maakte kennis met de regio tijdens het Dryport congres 'A smart Logistic Hub'. In de middag werd een samenwerkingsconventant ondertekend.

Sprekers van Dinalog, Procter&Gamble, de havens van Rotterdam, Amsterdam en Bremerhaven, ProRail en Bentheimer Eisenbahn presenteerden ’s middags hun visie op de logistieke mogelijkheden die de regio te bieden heeft.