campagnefoto secr.dag 2011 als headerformaat       

 

22 september 2011 2de editie Ster van drenthe

Hierbij wil ik iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan deze fantastische dag. Ik heb genoten!
De gastvrije ontvangst, de professionaliteit, de bediening en de keukenbrigade van de Havixhorst, zowel 's ochtends als 's avonds (heerlijk gegeten!), de leuke workshop van Els Lammers, de heerlijke lunch bij de Bonte Wever, de gedrevenheid van Hennie Jager van Hof van Saksen, die ons zonder poespas vertelde over het proeven van wijnen, in combinatie met de lekkere hapjes en last but not least: de passie van Gerard Kemkers, die vertelde over zijn schaatsploeg.
Kortom: het was een heerlijke dag, ik ben ontzettend verwend.
Weliswaar ben ik dit jaar niet de "de Ster van Drenthe", maar gisteren voelde ik mij wel een "Ster in Drenthe".
Nogmaals hartelijk dank aan allen die aan dit gevoel hebben meegewerkt!

Diny Eleveld
Secretaresse Raad van Bestuur Lentis

 

ster van drenthe document groot

 

Ruim 120 secretaresses uit het hele land waren donderdag 22 september aanwezig bij de tweede editie van secretaressedag in Drenthe; 'Ster van Drenthe"

Gelukkig, in deze rare zomer, waren de weergoden ons de hele dag gunstig gezind. Hoewel er hier en daar een bui viel, bleef het daar waar de secretaresses waren droog en scheen zelfs de zon. Na een welkomstwoord van Edwin vd Woude, directeur Marketing Drenthe, vetrokken de secretaresses met bussen naar de verschillende locaties.

Twee verschillende programma's

Er waren twee verschillende programma's. Beide programma's bestonden uit een inhoudelijke kennisworkshop (Social Media en Creatieve Denktechnieken)in de ochtend en na de lunch een meer ontspannende workshop;wijn proeven, een golfclinic of een Tai Chi workshop van oude wereldkampioen Hans Lauxen.

tai chi green meet    wijn proeven

En dit natuurlijk in de ambiance van de prachtige congres- en vergaderlocaties die hun medewerking verlenen aan deze editie: Châteauhotel De Havixhorst, Hof van Saksen, Landgoed Overcinge, Green Meet*s Resort en De Bonte Wever. Bij alle locaties werd een programmaonderdeel georganiseerd.

 

Gerard Kemkers

"Ik heb werkelijk aan de lippen gehangen van Gerard Kemkers"

Goede prestaties en succes zijn bijna altijd een teamprestatie. Hoe belangrijk samenwerken en teamspirit is, vertelde de bekende en zeer succesvolle schaatscoach Gerard Kemkers. Als geen ander weet hij hoe belangrijk deze factoren zijn om langdurige succes te hebben. Zo nu en dan werden de secretaresses nog even getest op hun kennis van het schaatsen!

Monic Nadorp heeft eigen 'ster' Monic Nadorp

UIt handen van Peter Bennema van Astron ontving Monic haar eigen ster. De Ster van Drenthe 2011. Na een inleidende presentatie zoomde Peter in op de bewuste ster. De astrologen van Astron hadden de ster opgezocht, zodat deze voor iedereen zichtbaar was. Monic weet, met behulp van de astrologische kaart en de bijbehorende opzoekmethode altijd haar eigen ster terug te vinden.

 

De presentatie van de workshop Creatieve Denktechnieken is hier te downloaden

De presentatie van Social Media vind je hier.

Bekijk ook het fotoboek van de StervanDrenthe