Het was GE-WEL-DIG!proefkamperen 1

Marketing Drenthe  organiseerde op 4, 5 en 6 mei het weekend Proefkamperen in Drenthe! Doel: mensen de mogelijkheid geven kennis te maken met het prachtige Drenthe.

Zaterdagmiddag werden de gezinnen ontvangen bij Taribush, een prachtige locatie verscholen in Nationaal Park het Dwingelderveld. Hier vonden verschillende activiteiten plaats: boogschieten, bosgolven, netkastje bouwen, broodjes bakken en er was een heuse verhalenvertelster aanwezig. ’s Avonds een heerlijke BBQ met ook vegetarische hapjes. Congres- en Evenementenbureau Drenthe ondersteunde de Marketing Drenthe bij de organisatie van deze dag.

Dat de deelnemers aan het event een leuke dag hebben gehad, blijkt onder andere uit de reacties zoals hieronder:

"Gister was een super dag. Wat hebben jullie dat goed georganiseerd zeg. De kids en wij hebben ons kostelijk vermaakt. Enorm bedankt daarvoor"

"Zaterdagmiddag werden we verwacht bij Taribush. Wat zijn we toch verwend daar!! Echt geweldig! We hebben er geen woorden voor, zo ontzettend leuk hebben we het gehad".

'' Na alweer 1 dag werken en school kijken wij vanavond nog even terug op het afgelopen weekend. Het was GE-WEL-DIG! Niets dan lof op al jullie inspanningen en service".