“Een groot succes vandaag, ik kan niet anders zeggen".

"Als je even weer rustig zit en terugkijkt op de dag dan kom je tot de conclusie dat alles gewoon klopte! Van inhoud van de sprekers t/m locatie, van catering t/m gasten, van give-aways t/m logistiek; alles was en verliep perfect. Dit is een congres wat velen zich nog jaren later zullen herinneren. Wat ik zelf heel mooi en bijzonder vond was dat de inhoud zo mooi prachtig in elkaar schoof. En dat het een hele mooie mix was van wetenschap, onderzoeksresultaten, ervaring uit de praktijk en vooral veel inspirerende verhalen van inspirerende sprekers.
Petje af voor de organisatie! Wilde ik nog even kwijt. En nu nog even lekker nagenieten met de rode deken op de bank :-)”

 

Geluk bloeit in Drenthe

Is geluk maakbaar? Zijn de mensen op de ene plaats gelukkiger dan op de andere?  Kan je een geluksgevoel overbrengen en dat uitdragen? Op  deze vragen kregen de deelnemers antwoord tijdens het congres 'Geluk bloeit in Drenthe ‘.

OP bijzondere locaties werden de deelnemers geinformeerd en geinspireerd. In de schaapskooi in Havelte werd het nieuwste boek van prof. dr. Gert-Jan Hospers gepresenteerd die een pleidooi hierin doet om te kijken welke plekken inspireren en wat ze doen met inwoners. Geeke Snijders en Perry ten Hoor hebben samen het boek 'Het ABC van regiomarketing geschreven. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan Henk Weggemans, oud-gedupteerde van de provincie Drenthe en initiatiefnemer van de oprichting van Marketing Drenthe.

Drenthe populair

Tijdens het congres presenteerde Marketing Drenthe de nieuwste onderzoekscijfers over het imago van Drenthe. Drenthe staat inmiddels in de top als aantrekkelijke provincie om te wonen, te werken en te recreëren. Als toeristische provincie staat Drenthe op plaats twee. Drenthe krijgt een hoge waardering als recreatieprovincie, meer dan de helft van de Nederlanders zegt graag te recreëren in Drenthe.
Drenthe neemt een derde plek in als favoriete provincie om te wonen als alternatief voor de eigen woonprovincie. Ruim één op de vijf Nederlanders zegt graag naar Drenthe te willen verhuizen, indien verhuizing naar een andere provincie aan de orde is. Op het terrein van werken staat Drenthe keurig in het midden op plaats zeven.

Kijk voor meer informatie  op www.drenthe.nl/congres