Fotoalbum

OfficiŽle opening Drenthe College, TT-Instituut

Op woensdag 8 oktober jl. werd het TT-Instituut geopend. De officiŽle opening bestond uit het plaatsen van letters op een bord die tezamen de zin ĎTT-Instituut leidt Top-Technici opí vormde. Onder grote belangstelling heeft Hans de Boer het TT-Instituut geopend door een eerste letter op het kunstwerk te plaatsen. Daarna plaatsten onder andere gedeputeerde van den Boer van Drenthe, wethouder Hoogeveen van Assen en Peter Oosterbaan, directeur TT-Circuit een letter op het bord.
Bekijk de foto's...
OfficiŽle opening Drenthe College, TT-Instituut
( 16 foto's )

Summerschool PWC

Op 11 en 12 september waren 140 partners van PriceWaterhouseCoopers te gast in Drenthe tijdens de Summerschool 2014. Bikker&Partners had Congresbureau Drenthe gevraagd mee te denken in bijzondere locaties en belevingen. En de logistieke organisatie op zich te nemen.
140 partners vertrokken met oldtimer bussen vanuit Assen. Met de bus en later de fiets werd Drenthe verkend en op de bijzondere locaties onderweg werden inhoudelijke sessies aangeboden.
Bekijk de foto's...
Summerschool PWC
( 15 foto's )

New eMMergy 2013

Op 30 en 31 oktober heeft de gemeente Emmen, in samenwerking met bedrijven uit de olie en gas branche Zuidoost Drenthe, New eMMergy 2013 georganiseerd.

30 oktober was er een congres dat in het teken stond van ontwikkelingen in de olie- en gaswereld. Toonaangevende sprekers vertelden hun visie op deze ontwikkelingen.

Op 31 oktober was de beursvloer geopend voor studenten en ge√Įnteresseerden. Ruim 30 bedrijven lieten in de ochtend studenten kennis maken met hun werk. Honderden studenten van MBO- en HBO scholen uit Noord Nederland kwamen een kijkje nemen. In de middag was de beurs vrij toegankelijk voor iedereen die graag meer van deze boeiende bedrijfstak wilde weten.

De foto's zijn gemaakt door Dick Lubbersen van het Drenthe College
Bekijk de foto's...
New eMMergy 2013
( 30 foto's )

Ster van Drenthe 2013

Op 3 oktober 2013 was de derde editie van de Ster van Drenthe! Met secretaresses uit het hele land hebben we er weer een gezellige dag van gemaakt. Op vijf toplocaties werden leuke en inspirerende workshops gegeven. De Ster van Drenthe werd georganiseerd in samenwerking met, Landgoed Overcinge, Hampshire Emmen, De Havixhorst, Hampshire Zuid-Drenthe, en het Hof van Saksen. Voordat de dag werd afgesloten moest natuurlijk eerst de Ster worden uitgereikt! De dag is afgesloten met een walking dinner.


Bekijk de foto's...
Ster van Drenthe 2013
( 50 foto's )

Congres Dryport Emmen-Coevorden 16 februari 2012

Impressie Dryport Congres 'A Smart Logistic Hub' 16 februari 2012
Donderdag 16 februari 2012 waren ruim 260 topmanagers uit de transport en logistiek wereld, aanwezig bij het DryportCongres "A Smart Logistic Hub". Tijdens het ochtendprogramma bezochten de congresgangers de logistieke hotspots in Emmen en Coevorden. Sprekers van Dinalog, Procter&Gamble, de havens van Rotterdam, Amsterdam en Bremerhaven, ProRail en Bentheimer Eisenbahn presenteerden `s middags hun visie op de logistieke mogelijkheden die de regio te bieden heeft.

Aan het einde van de dag ondertekenden de logistieke achterlandregio's een convenant. Het gaat om Dryport Emmen-Coevorden, Knooppunt Zwolle-Kampen-Meppel, Regio Twente, Stadsregio Arnhem Nijmegen, Regio Venlo en Westelijke Mijnstreek. Met dit convenant stellen deze regio's zich tot doel om een maximale bijdrage te leveren aan de borging van de positie van logistiek Nederland in de top drie van de wereld.
Bekijk de foto's...
Congres Dryport Emmen-Coevorden 16 februari 2012
( 15 foto's )

Ster van Drenthe 2011

Impressie secretaressedag Ster van Drenthe 22 september 2011

"Ik vond het een geweldige dag. Tot in de puntjes verzorgd en georganiseerd, mooie lokaties, interessante workshops en heerlijk eten. Ik heb me in elk geval echt een ster gevoeld."

Ruim 120 secretaresses waren 22 september gast tijdens de 2de editie van secretaressedag in Drenthe. Ze bezochten vijf verschillende locaties waar zij diverse workshops konden volgen.
De dag werd afgesloten met een presentatie van Gerard Kemkers over hoe hij zijn team coacht naar topprestaties en een walking dinner.
Voor het eerst werd de Ster van Drenthe uitgereikt. De Ster is gegaan naar Monic Nadorp die vanaf nu kan zeggen dat zij haar eigen ster heeft in het heelal.
Bekijk de foto's...
Ster van Drenthe 2011
( 62 foto's )

Secretaressedag in Drenthe 2010

Secretaressedag in Drenthe 28 oktober 2010
28 Oktober 2010 waren ruim 40 secretaresses op uitnodiging van Congresbureau Drenthe en Marketing Drenthe, in samenwerking met De Havixhorst, Golden Tulip Drenthe en Hof van Saksen, in Drenthe. De secretaresses kwamen uit het hele land. Tijdens de dag konden ze kennismaken met de unieke vergaderlocaties van Drenthe.

Bekijk de foto's...
Secretaressedag in Drenthe 2010
( 60 foto's )

Nieuwsbrief

Wilt u zich aanmelden voor de gratis digitale nieuwsbrief van Congres & Evenementenbureau Drenthe? Vul dan hieronder uw gegegevens in: